El Temps a L' Alcúdia

dilluns, 21 de març del 2011

En Març arriba Sant Josep!

0 comentarios
   Sant Josep ja ha passat, i les falles ja s'han cremat; en la primavera ja hem entrat i la pasqua ens espera ja.


   A l'Alcúdia no tenim falles, però no podiem oblidar aquesta festa i per això els xiquets i xiquetes d'Infantil del CEIP Heretats hem tingut de tot: bunyols, plantà de la falla i, com no, la "cremà".

diumenge, 13 de març del 2011

Cuc o eruga?

0 comentarios
     Al final ens hem disfressat i quasi ens hem "mullat"; teníem prevista la festa el divendres 3 de Març però al final va ser el dimarts 8.
  Hem quedat molts cuques, eh? És d'agrair la col·laboració a les famílies en l'elaboració de la disfressa, hem necessitat una setmana sensera per poder muntar el tratje. Per cert, per si no hem coneixeu, jo sóc la "cuca més fadrina".

dissabte, 12 de març del 2011

26 Trobada d'Escoles en Valencià de la Ribera.

0 comentarios
   En poc menys d'un mes ja tenim la trobada. Ja teniu la samarreta?
  En aquesta imatge animada podeu repassar l'oferta d'activitats de la trobada a la Ribera que aquest any es farà a Llombai  el 10 d'Abril.

dimecres, 2 de març del 2011

Carnaval al bosc!

0 comentarios
   Quants recursos s'hi poden trobar a internet! Sols cal posar "Carnestoltes" al Google i ja està: un llistat ple de blogs, videos, dibuixos, cançons,... Però, sens dubte, és a la xarxa catalana on més recursos hi podem trobar. Ací us deixe un enllaç al conte "Carnaval al bosc" on els xiquets i xiquetes poden llegir, vore, escoltar i jugar amb aquest conte.


   

El món per un forat: Carnestoltes

0 comentarios
   A Edu365 podeu trobar El món per un forat, una web amb activitats, fotos, videos, dibuixos,... que us poden ser útils per treballar les Carnestoltes.

dimarts, 1 de març del 2011

Ja arriba Carnestoltes!

0 comentarios
   Ja teniu la disfressa preparada? Prepareu-se; el proper divendres tots al carrer!
   A la nostra escola ja ha arribat la primavera i ha florit un preciós jardí; tots els animalets del seu cau ja han eixit: abelles, papallones, granotes, marietes, cucs, ocells,... Els jardiners i jardineres ja estan preparats per a treballar.
   Sabeu de què ens disfressarem els d'Infantil 4 anys?


 CUC O ERUGA?
   Penseu què seren capaços de semblar-nos a aquesta "bèstia"?
 

El Racó de Marian Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez