El Temps a L' Alcúdia

dijous, 11 de novembre del 2010

REFLEXIÓ POST...



     Ahír vàren acabar les V JORNADES DE FORMACIÓ: INTRODUCCIÓ I GESTIÓ DE LES T.I.C. A L'ENSENYAMENT INFANTIL I PRIMÀRIA celebrades en la Casa de la Cultura de l'Alcúdia. Els qui hi hem assistit, ens hem adonat, almenys jo, què som prou ignorants en aquesta temàtica.

    El dimecres 13 d'Octubre, Josep Lluís Ruíz, assessor del CEFIRE de Castelló, ens parlà d'un munt d'eines que existeixen a la xarxa i que hi podem aprofitar en la nostra tasca docent: FACEBOOK, SKYPE, SYMBALOO, PODCAST, BLOGGER, SLIDESHARE, GOOGLE DOCS, MOODLE, GMAIL, PREZI,... i un llarg llistat de paraules difícilment reproduïbles.       

   Més aclaridora i pràctica resultà la jornada del 27 d'Octubre; un senzill mestre d'Educació Física del CRA Manchuela de Conca ens contà la  seua pròpia experíència  i la dels seus companys i companyes en pissarres digitals.

   Magnífic i alhora aterridor! Quants coneixements, ganes i temps es necessiten! Però també, quants diners! No podem comparar-nos ni equiparar-nos amb unes escoles d'una Comunitat diferent a la nostra; partim, almenys en educació, amb seriosos desavantatges.

    Ahir, Josep Gregori i Gonçal López-Pampló, en l'última sessió de les Jornades, ens aproximaren a la lectura del futur: llibres de text i de lectura digitals, ibooks, ... ; fins i tot ens deixaren "palpar" el seu llibre electrònic. Molt "guai", però jo preferesc el tacte i l'olor dels fulls dels llibres "de tota la vida".  

   Conclusions: uff!!!!

   Però ho intentaré; intentaré  traure'n profit. Almenys m'ha motivat a creat aquest blog que crec que per ara  no està gens mal.
 Blog de Josep Lluís Ruíz: reciclalescola.blogspot.com 

 Blog de Josep i Gonçal: lecturabit.wordpress.com 

0 comentarios on "REFLEXIÓ POST..."

Publica un comentari a l'entrada

 

El Racó de Marian Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez