El Temps a L' Alcúdia

dilluns, 15 de novembre del 2010

Mes de les Lletres: Poemes al Jardí



    Com ja us vaig dir, hui els xiquets i xiquetes d'Infantil del CEIP Heretats de l'Alcúdia, hem tingut la visita d'Irene Verdú, l'autora del llibre "Poemes al jardí". És un llibre amb 7 poemes: La Sargantana, La Marieta, La Rosa i l'Abella, El Caragol, Les Granotes, Els Talps i Els Teuladins.
   Són uns poemes molt bonics què tenen unes il·lustracions precioses fetes per Noèlia Conca.
   En aquests dies al cole hem estat treballant els diferents poemes i hem fet diversos treballs: murals, rodolins, titelles, dibuixos,... Hui Irene ens ha signat i dedicat els nostres llibres.
   En la presentació que teniu davall, hi podeu vore una mostra dels nostres treballs.


         

2 comentarios on "Mes de les Lletres: Poemes al Jardí"

Irene Verdú ha dit...

Hola! Gràcies a l'Alcúdia, al Col·legi Heretats i al Racó de Marian per acollir-nos als animalets del jardí i a mi amb tantíssima amabilitat. Ha estat un plaer!!

Marian on 3 de desembre del 2010, a les 18:58 ha dit...

Ha sigut una grata sorpresa que hages visitat aquest modest blog que amb molta il·lusió hi vaig creant. Gràcies a tú i a Noèlia Conca per haver-nos "regalat" la vostra creació; de segur què els nostres xiquets i xiquetes recordaran durant molt de temps aquests versos tan bonics.

Publica un comentari a l'entrada

 

El Racó de Marian Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez