El Temps a L' Alcúdia

diumenge, 27 d’octubre del 2013

FEM CURSES AMB ELS NÚMEROS!!!!

1 comentarios
Feu una miradeta a aquest material; podeu utilitzar-lo per treballar els números en infantil. 

Jo ja ho estic fent a la meua aula de 3 anys!!!

Us penge també la lletra de la cançó dels números i també un video on podeu escoltar-la. Està en castellà però tot aquest material és fàcilment adaptable al valencià.

 

dilluns, 4 de març del 2013

Mireu quin muntatge!!!

0 comentarios
Un bon conte i amb uns grans narradors, i tenir aquest resultat. Les veus són de xiquets i xiquetes de 5 anys del CEIP Heretats de l'Alcúdia. Què us sembla?



Bibi aprén a compartir

1 comentarios
El passat mes de novembre, a la nostra escola, els xiquets i xiquetes d'infantil del CEIP Heretats de l'Alcúdia, treballaren aquest conte d'Alejandro Rosas.

dijous, 31 de maig del 2012

Projecte: "Carnaval a Venècia"

0 comentarios
He tardat un poc, però ací teniu part del treball sobre el Projecte "Carnaval a Venècia". Podeu descarregar-lo al meu Picasa.  Originalmet, el tipus de lletra de les les fitxes era Escolar però els canvis d'ordinador, han fet que les fitxes tinguen un altre format diferent a l'inicial.

 

diumenge, 15 d’abril del 2012

Dues portades!!!

0 comentarios
    Ja feia temps que no publicava al meu racó, però ací us deixe dos exemples de portades de treballs que hem fet els de 5 anys del CEIP Heretats de l'Alcúdia. Una és la portada dels treballs del segon trimestre i l'altra la portada del treball que hem fet sobre "El Carnaval a Venècia". En breu penjaré al meu Picasa les fitxes que he elaborat sobre aquest treball per si us pot ser d'utilitat. També podeu fer una ullada al blog www.aula5anysheretats.blogspot.com allí trobareu alguns materials i videos que hem elaborat i consultat sobre aquest projecte.



dimecres, 18 de gener del 2012

Per l'Escola Pública!!!!!!!!!!!!

0 comentarios

divendres, 6 de gener del 2012

Nadal 2011!!!!

0 comentarios
      Ací teniu una xicoteta mostra del què hem fet per ornamentar el col·le i alguns treballs que hem fet els xiquets i xiquetes de 5 anys. Si voleu vore més coses podeu visitar el blog www.aula5anysheretats.blogspot.com

divendres, 2 de desembre del 2011

Poesia de Nadal

0 comentarios
   Cliqueu a aquesta meravellosa imatge i entrareu en un blog ple de poesia; en aquest cas teniu l'enllaç directe a poemes de Nadal.

Una de manualitats nadalenques

0 comentarios
Ací teniu una mostra de manualitats nadalenques. 
A què semblen fàcils?


dijous, 17 de novembre del 2011

DANI MIQUEL ENS HA VISITAT!!!!!!!!

0 comentarios
   Amb motiu de la celebració del Mes de les Lletres a l'Alcúdia, al nostre col·legi hem tingut moltes visites: Dani Miquel, Eva Alepuz, Enric Lluch,....
   Dani, el cantacançons del nostre poble, des del dilluns 14 de Novembre i fins el dimecres 16, al laboratori, ens ha oferit el seu espectacle "Els barrets de Valor". Ací us deixe un video amb una xicoteta mostra del que ha fet...



   Per si voleu saber més coses, a la seua pàgina web  http://danimiquel.es/  (enllaç que podeu trobar a la dreta d'aquest blog) hi podeu trobar tot el material que hi ha preparat per a treballar sobre Enric Valor.

(cliqueu per accedir a la proposta didàctica per al Cicle d'Infantil)

Si voleu accedir a alguna altra proposta didàctica per a algun altre cicle, sols cal que visiteu  http://danimiquel.es/barrets-de-valor/.
 

El Racó de Marian Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez